Nejnovější recenze ze sekce Stativy
Přiměřeně lehký, přiměřeně robustní, trojnožka se dá vysunout hodně vysoko - až do výšky lidské postavy.
Skvělé je to rameno, které se dá dát kolmo a snímat objekty třeba na zemi.
+++
- Dvoukombinace
- Kvalita zpracování
- Hezký vzhled
- Neúplný návod
- Zbytečně velká montážní destička
Když pominu neúplný návod, kde se nezjistíte jak "vyrobit" monopod, tak musím říci, že jsem nadmíru spokojený. Kombinace tripod / monopod ušetří hodně místa. Obojí je velmi stabilní. Montážní destička mi přijde přehnaně veliká ale to je jen můj problém, neb ji mám na fotoaparátu stále.
Skladný, pevný, stabilní
- lehký
Pevný, robustní, flexibilní a přitom docela lehký stativ s dobrou nosností.
- Pevný a robustní
- při svojí výšce a robustnosti je docela lehký
- dobře ovladatelná hlava
Stativ bytelné konstrukce z hliníkových profilů.Fotoaparát se dá náklapět do tří os.
- Velký výběr zboží
- Někdy nižší ceny oproti konkurenci
- Kvakitní stativ za rozumný peníz.
- 2 středové spěry. Jedna klasická délka, druhá krátká.
- perfektní polstrovaná prašna s kasama, která má jak ucho na nošení v ruce, tak i poruh přes rameno. Plus další ochranný obal s netkané textilie
Nevím o ničem
- Výška, nastavitelnost a Bluetooth na foťák je superstar pro skupinovou fotku
Stativ jsem zakoupil kvůli spektivu Meostar S2. Jelikož je to můj první stativ, nedokážu porovnat s jinými, ale jsem s ním spokojený. Jediné co, tak chybí český návod.
Stativ je to opravdu mohutný a velmi lehce se s ním pracuje v terénu. Byl jsem vždy hodně rychle připraven upnout na stativ foťák.
Super lehký a kompaktní stativ. Zatím spokojenost.
- unese i těžší fotoaparát
Je opravdu robustní. Manipulace je velice příjemná, krásně v terénu vysunete nohy do potřebné polohy. Nedrhne to a vyjede po povolení zámku samo ve svislé poloze. Je pevný a oceňují dostat se s fotkám až k zemi bez sloupku. Vše plynule a dle nastavení se pohybuje do potřebné polohy. Je to super produkt za rozumnou cenu a první vybalení vás ohromí. Doporučuji!
- Výška
- Stabilita
- Hlava
Spĺňa všetky funkcie ktoré má. Spokojnosť.
- Super
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »