Nejnovější recenze ze sekce Stativy
Upřímně jsem za tuto cenu čekal mnohem méně. Produktem jsem velmi mile překvapen.
Dlouhá výdrž baterie, rychlé seznámeni a jednoduchost v ovládání. Snadné zprovoznění zarizeni. Jednoduché uchyceni drzaku na mobil. Nutné je nainstalovat si aplikaci do mobilu abych vyuzil veskere moznosti. Aplikace vyzaduje pripojeni na internet, coz bych dal spise jako nevyhodu. Gimbal je lehký a dá se snadno pouzívat jako selfie tyč. Vyhoda je spousta videií/tutoriálů primo v aplikaci. Slozitejsi mi prislo nastaveni, aby me kamera sledovala pri pohybu. Ale nakonec jsem na to prisel jak na to, podle youtube videa nejakeho tvurce.
Velmi šikovnáé provedení pro přesné nastavení.
- Perfektní zpracování/ použité materiály
- Maximální stabilita
- Kompaktnost
- Poměr cena výkon
- Design
- Není
Pořídil jsem si tento stativ k projektoru Xiaomi Mi Smart Projector a už po vybalení mi bylo jasné, že držím v ruce skvěle zpracovaný/ neošizený produkt. Primárním materiálem je kov a to se skvěle odráží v bytelnosti produktu i jeho stabilitě. Není to žádný plasťák, který by pružil...naopak....skvěle drží v jakékoliv poloze a necítíte ani náznak nějakého vyklání, prohýbání....
Na stativu jsou 3 malé libely, takže není problém hlavu stativu vystředit do roviny ať už v horizontální nebo vertikální poloze.
Vytažení nohou probíhá pootočením gumových koncovek proti směru hodinových ručiček a vytažením ven. Aretace pak zajistíte pootočením koncovek ve vytažené poloze doprava.
Hlavní dva jistící šrouby na stativu jsou pogumované, takže se dobře drží.
Ke stativu je textilní sáček a v samostatné kapsičce je klíč na případné dotažení matek.
Rozhodně doporučuji!
Snadno se překlopí
Šroub je vyroben z extrémně měkkého kovu, hned po prvním zastoupení jsem reálně odkrojil kus slitiny... Nebude trvat dlouho a nebudu mít do čeho šroubovat :)
Reakce značky MADMAN
děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás Vaše spokojenost.
Tým MadMan
Zatím se spolu domlouváme
- Nízká hmotnost
- Kvalita zpracování
- Není dostupný kufr, avšak kvůli velikosti pochopitelné
- Precizní výrobek, nenapadá mě, co by se dalo zlepšit
- Vstricne jednani
- Malý, lehký, ohebný
- Podle specifikace má udržet telefon do 370g, ale už měl vážné problémy s iPhone 13, který neváží ani polovinu. Vypadalo to, že každou chvíli se rozpadne buď držák, nebo z toho vypadne telefon.
- Přibalenou dálkovou spoušť se nám vůbec nepodařilo s iPhonem spárovat.
- Na tu skutečnou kvalitu to je opravdu vysoká cena
Kvalita zpracování nízká, bojíte se do toho dát telefon, vzdálená spoušť nefunkční, vysoká cena = půjde to na reklamaci a vybereme něco jiného.
OK
- Poměr ceny a hodnoty
- Praktický, délka ve složeném stavu je ok
- Nosnost
- Lehký, stabilní,
- při těžším objektivu, trochu sjíždí hlava, ale s tím se dá žít :)
- Pevná konstrukce,přepravní velikost.
- Zatím nic.
asi to nebudu moc využívat
Je sice složitější na ovládání, obzvlášť v mém 57 věku, ale když jsem na to přišla já, tak už to pochopí každý.
Na muj foťák to bohate postačí
(Lumixfz300)
Dobré