Nejnovější recenze ze sekce Stativy
- zkoušíme
Zboží je nefunkční
- Kvalitný statív za rozumnú cenu
- Stativ je skvěle provedený, vysoce stabilní.
- skladný, lehký, variabilní a stabilní
Mám krátce, koupil jsem hlavně na makro
Uživatelsky skvělý, díky karbonu lehounký, výborně navržený z hlediska funkčnosti a díky tomu je i jako dílo mimořádně esteticky zdařilý. Praktický a elegantní současně.
- Velmi levný
- Funguje jako stativ
- Očekávatelně malá nosnost
- Nohy jsou tvořené pouze drátem, nikoli segmenty (jak to vypadá na fotkách)
- Malý, šikovný, lehký a kvalitní.
- Není co vytknout.
- zboží odpovídalo mé představě a popisu, více po praxi
- Pro mou potřebu naprosto vyhovující
ne
- DJI je nejlepsi
- velký posun od stabilizátoru, který jsme používali doposud
- funguje mi dobře i s větším telefonem - iPhone 13 Pro Max
- jsem celkově spokojený, nemám výhrady
- splňuje očekávání poměr cena výkon ... dálkový ovladač se podařilo s telefonem spárovat zcela bez problémů a vše funguje
Výborný stativ na cestování.
Lehkostí a malými rozměry - skladností je přímo předurčen na cestování, protože se pohodlně vejde i do batohu.
Navíc jde o velmi kvalitní řemeslné i carbonové zpracováni, takže pokud používáte fotoaparát s optikou menší váhy, fotíte bez záchvěvů. Stativ je na své rozměry dostatečně stabilní, pevný a přesto dostatečně variabilní.
Pokud zatížení je větší, doporučuji již samospoušť nebo dálkové ovládání fotoaparátu... Mohou se projevit totiž při namáčknutí spouště, obzvláště při plném max. vysunutí vibrace a pozor je třeba dávat i u většího větru. To je však již nezbytná daň právě na úkor jeho lehkosti a malým rozměrům.
Přesto vše, rozhodně jeho koupi oproti jiným menším stativům do max.142cm a min. rozměrům 33cm, za danou cenu není co řešit, obzvláště když vzpomenu na jeho začátky kolem r. 2016, kdy v téže kvalitě stál od 5 do 6000,- Kč.
Osobně používám nejčastěji Sony RX10 iv - tedy foto i s dostatečným objektivem do 2kg a svou výškou 178cm nemám se stativem na cestách problémy v žádné pozici focení.
Možnost nastavení 2 výšek stativu, stabilní i pro dig. zrcadlovku. Netrhavý chod panoram. hlavy.
Je pevný a hodí se na stavby.
Úchyty na nohách plastové a snad vydrží.
Sundavací hlava z maticí pro přistroj je. Jen že není na trubce, pro tuto hlavu, límec pro šroub, který bych ne dal vyndat hlavu při trochu povoleném šroubu.
Ještě jsem produkt nevyzkoušel jenom prohlídl. Ale vypadá dobře.
- dobrá cena, několik nastavitelných pozic
- Pretty cheap
- Flexibility goes away
- Low build quality
It's cheap, don't expect it to be good, but it does it's job in a pinch!
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »