Nejnovější recenze ze sekce Stativy
Hej
- Šikovný malý stativ
Splňuje mé očekávání OK
Jednoduché a lehké
- Kvalitní zpracování, vtipné řešení výrobku
Vše OK
- preens podľa popisu
- Krásná stabilizace obrazu
- Stativové nohy váží pouze 112g
- Stativové nohy jsou flexibilní (ohebné), přiděláte je kamkoliv
- Stativové nohy mají i tzv. cold shoe, který je odnímatelný, pokud jej tam nechcete
- Když kolečkem povolíte stativovou hlavu, tak můžete otáčet nejen tou vrchní otočnou koulí, ale i celou základnou stativové hlavy. To je naprosto skvělé a ne každá stativová hlava to umí.
- Stativová hlava váží 64g, těžší než jsem čekal
- Stativová hlava se špatně utahuje, protože k utáhnutí používá kolečko, na které se hůře vyvíjí točivý moment, než kdyby tam byl klíč
- Stativová hlava i při maximálním utáhnutí prokluzuje, pokud na ni s pákou (např. pomocí uchyceného telefonu) zatlačíte. V praxi to ale až tak moc nevadí, pokud tam uchycujete pouze telefon.
V balení jsou flexibilní stativové nohy; otočná hlava; držák na telefon.
Se stativovou hlavou moc spokojený nejsem, osobně ji nahradím jinou, ale jako vyloženě špatná není, telefon udrží akorát.
Stativové nohy jsou skvělé a velmi univerzální. Jsou sice malé, ale takové jsem pro cestování chtěl - aby byly malé, skladné, a hlavně lehké. Tyto splňují vše, co jsem od nich chtěl. Jsou i tím hlavním důvodem, proč jsem si stativ pořídil.
Výborný, skladný a kdyby měl stativový šroub na kloubu, byla by to naprostá bomba. Ale každopádně jsem s timto produktem velice spokojen.
Na cestování super.
- Tak s tímto produktem nemám žádnou sušenost a nikdy jsem ho neudržel v ruce.
Lehký stativ pro lehké přístroje. Přibalen i adapter na mobilní telefon, bezdrátová spoušť a pytlík na přenášení. Spousta radosti za pár kaček.
- Nejmenší a v kombinaci přesto velmi stabilní
- Karbonové nohy jsou velmi křehké, je třeba je chránit před dotykem s kovem (se závažím), pak lehce prasknou. Ale omotávky tenisových raket to řeší
Používám spolu se závažími jako základnu pro tří až šestimetrové tyče pro sférické kamery a neznám nic lepšího
- lehký
pro vyší postavy -níský
- Kvalitní a přitom levný stativ
- Nemá
Lehký stativ, kvalitní provedení, kompatibilní se starší variantou upínacích destiček Manfrotto.
- lze jej omotat okolo patníku
pohotový, lehký, funkční
- unese co se píše v popisku
- škoda,že jsem si to nekoupil dříve
- Super na cestování
- Kvalitní zpracování - doporučuji
Za tyhle peníce super.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »