Recenze Manfrotto 190XPROB
0% | (0) | |
0% | (0) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Manfrotto 190XPROB
- Zatím jsem ho v terénu nevyzkoušel, ale jak se říká nasucho jsem spokojen. Pro vyšší postavy je asi nízký, mě vyhovuje.
- Fotím makro a jeho možnosti pro nastavení jsou vynikající.
Jak už jsem uvedl je variabilní. Pro vyšší postavy nad 175 cm
bych doporučil vyšší typ.
- Flexibilní, snadno ovladatelný a zároveň pevný stativ s výškou dostačující i fotogarafovi výšky kolem 170 cm bez nutnosti vytahovat středový sloupek.
- Výborný kompromis výška/váha oproti Manfrotto 055XPROB.
- Stabilita a nosnost s přehledem vyhovuje i práci za pomoci zrcadlovky s fullframe čipem s nasazeným bat. gripem a světelnými objektivy a to včetně nočního focení.
- Tento jsem zakoupil v setu s hlavou 804 RC, s níž jsem také spokojen.
- Manfrotto nedodává jakékoli příslušenství - aspoň popruh pro nošení na rameně by se velice dobře hodil.
Kvalitní stativový set vyhovující i práci náročného fotografa s jeho vysokými nároky na práci v terénu a stejně tak i ve studiu.
Manfrotto by se - nejen podle mne - rozhodně mělo zamyslet nad případným příslušenstvím (popruh, popř. jednoduchá brašna/vak pro nošení na rameně by rozhodně jen prospěl).
Konkurence by pak mohla na podobnou nabídku jen stěží.
Výborný kompromis výška/váha oproti Manfrotto 055XPROB.
Tento jsem zakoupil v setu s hlavou 804 RC, s níž jsem také spokojen.
- Kvalitní provedení, ověřená konstrukce, spolehlivý výrobek
- Značka a robustní konstrukce
Výborný stativ střední třídy, vynikající poměr cena/kvalita, výborný parametr maximálního zatížení - spolehlivě nese i větší přístroje s větším objektivem. Možnost umístění středové tyče horizontálně zvyšuje možnosti použití pro makro.
Praktické zkušenosti práce se stativem pro krátkou dobu dobu používání zatím neuvádím.
Přidáno: 11. srpna 2009
Manfrotto 190XPROB - Poctivý Ital s temperamentní hlavou 804RC2
Ahoj, zde najdete mé zkušenosti, rady a poznatky s tímto stativem a hlavou Manfrotto 804RC2 společně s velkým množstvím fotografií.
Celá recenze na michalsrna.czZobrazuji 1 - 9 ze 9 recenzí